Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un pacient Sanador, trezit după comă, a redevenit inconștient după ce a aflat valoarea facturii!

Un pacient Sanador, trezit după comă, a redevenit inconștient după ce a aflat valoarea facturii!

Un pacient Sanador, trezit după 2 ani de inconștiență, a reintrat în comă după ce a văzut factura de spitalizare!

Eugen Cișmașu 0 comentarii

În vârstă de 40 de ani, Vasile Moșene s-a trezit dintr-o comă doar ca să se întoarcă din nou la somn, după ce a aflat că factura sa pentru servicii spitalicești era de aproape 500.000 de lei și continua să acumuleze sume de plată, deoarece omul ieșise din stare de inconștiență vineri după-amiază, la doar câteva ore după ce medicul care-l internase și îl tratase plecase într-un concediu de o săptămână.

Vasile Moșene a căzut în comă acum 2 ani, după ce a avut un accident de mașină. Medicii spitalului Sanador, unde acesta fusese transportat de rude, au făcut tot ce s-a putut pentru a-l face să se trezească, dar nimic nu a funcționat până săptămâna trecută, când în sfârșit au reușit să-l aducă înapoi.

 
„Suntem foarte fericiți că v-ați întors printre noi”, i-ar fi spus managerul spitalului, cu un zâmbet larg, pacientului Moșene, după ce acesta și-a revenit din comă. „Ați fost cel mai fidel client al nostru. Factura dvs. ajunge aproape la 500.000 de lei”, a conchis, tragic și neinspirat directorul Sanador, după ce a auzit aceste cuvinte, Moș Ene făcând un atac de cord, căzând înapoi în comă. (citește întreg articolul în Academia Cațavencu!)

Citește totul despre:

Comentarii

loading...