Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un popă care a îmbrăcat o mireasă tatuată, fiică de parlamentar PSD, a fost caterisit la Constanta!

Un popă care a îmbrăcat o mireasă tatuată, fiică de parlamentar PSD, a fost caterisit la Constanta!

Un preot din Constanța care a silit, în această vară, o mireasă tatuată, să îmbrace un pardesiu pentru a o cununa, a fost caterisit ieri, după o îndelungată analiză a Sinodului Patriarhal!

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Evenimentul a avut loc în luna iunie, la o nuntă de hipsteri din Vama Veche, decizia preotului de a obliga mireasa să-și pună o haină pentru a ascunde un tatuaj mare, bătut pe spate, indignând întreaga asistență.

 Deși a invocat în apărarea sa faptul că s-a gândit că ”ar putea fi lipsit de respect să aducă în fața lui Dumnezeu o mireasă care s-a arătat cu o rochie cu spatele deschis și purtând în văzul lumii întregi un tatuaj vulgar, grotesc și anti-ortodox”, faptul că la nunta cu pricina au participat nenumărate notabilități ale județului, mireasa fiind chiar fiica unui parlamentar PSD ce a donat sume generoase pentru ridicarea Catedralei, pare să-l fi condamnat pe îndrăznețul slujitor al bisericii.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#preot #caterisire

Comentarii

loading...