2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiZece reacții înregistrate imediat după anunțarea victoriei lui Biden în alegerile americane

Zece reacții înregistrate imediat după anunțarea victoriei lui Biden în alegerile americane

Primele 10 lucruri întâmplate imediat după anunțarea victorei lui Biden le puteți afla numai din relatările reporterilor Academiei Cațavencu!

1. La RTV, Digi24 și Antena 3, toți analiștii care s-au înșelat în privința rezultatului alegerilor americane au fost invitați să prezică românilor ce se va întâmpla în continuare în America

2. După anunțarea rezultatelor finale ale scrutinului prezidențial, Joe Biden și-a anunțat pentru a patra oară victoria în alegeri, din simplul motiv că uitase de precedentele ieșiri pe scenă cu mesaj similar pentru națiune.

3. Mesajul lui Biden pentru popor a fost inițial scurt și concis: ”Vă mulțumesc, iubiți alegători din Ucraina, pentru votul vostru!”. În schimb prezentarea a durat peste 15 minute, pentru că Biden uita de fiecare dată motivul pentru care trebuia să își esprime recunoștința.

4. Recunoscător prietenilor din Europa de Est pentru susținerea lor, Biden a anunțat că va face o vizită și în România până la sfârșitul lui 2010, maxim începutul lui 2008.

 
5. Victoria lui Biden l-a făcut pe Ion Iliescu să declare că este pregătit pentru o nouă canididatură la președinția României, iar pe liderii USR să dea drumul licitațiilor pentru lozurile cu premiu unic ”5 minute la masă cu mărețul nostru lider mondial”.

6. Imediat după oficializarea victoriei lui Biden, Secret Service a ascuns valiza nucleară prezidențială, după ce în prealabil i-a demontat butonul roșu și i-a turnat super glue în încuietori.

7. Remarcă tristă a lui Donald Trump, după închiderea numărării voturilor: ”Ce blestem pe poporul ăsta american, să trebuiască să aleagă între un diliu și un senil!”

8. Trump a reacționat violent după ce Kamala Harris l-a anunțat că trebuie să-și strângă bajagul. ”Nu faci dumneata ordine la mine în birou, escroaco! Șomâltoaca escroaca! Te trimete boșorogul ăla de Biden la furat? Hoațo! Hai sictir de derbedoaică! Du-te-n mă-ta de golancă! N-o spui tu, pitica dracului! N-o spui tu, pitică neneorocită! Cine ești tu, fă proasto, Ministrul Justiției? Taci dracu din gură, cățea turbată! Taci dracu din gură, vită-ncălțată! Du-te dracu de aicia, imbecilo, marș în mă-ta de curvă!”, a fost răspunsul deloc original al lui Trump.

9. Ca să nu fie silit să părăsească, în ciuda rezultatelor, Casa Albă, Donald Trump a anunțat că o va cumpăra mâine, cu banii jos.

(Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă