9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomie11 milioane de euro pe an pentru întreținerea drumurilor și prevenirea inundațiilor...

11 milioane de euro pe an pentru întreținerea drumurilor și prevenirea inundațiilor din 3 județe

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat miercuri trei licitaţii pentru a cumpăra servicii de întreţinere a drumurilor şi prevenire a efectelor inundaţiilor, pe patru ani, pentru drumurile administrate de trei Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), valoarea cumulată a contractelor fiind de 197,2 milioane lei, fără TVA, potrivit unor anunţuri publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

O licitaţie vizează întreţinerea de poduri, pasaje, podeţe, tuneluri, precum şi întreţinerea zidurilor de sprijin şi prevenirea efectelor inundaţiilor, pe o perioada de patru ani, pentru drumurile aflate în administrarea DRDP Timişoara.

Valoarea contractelor, în acest caz, este de 72,58 milioane lei, fără TVA.

A doua licitaţie vizează lucrări de întreţinere, pe patru ani, pentru drumurile administrate de DRDP Cluj, iar valoarea contractelor este de 70,42 milioane lei, fără TVA.

A treia licitaţie vizează lucrări de întreţinere, pe patru ani, pentru drumurile administrate de DRDP Craiova, iar valoarea contractelor este de 54,17 milioane lei, fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 14 mai, iar data limită de evaluare a ofertelor este 8 iunie.

 

Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....
Ultima oră
Pe aceeași temă