Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Acţionarul majoritar al Chimcomplex Borzeşti şi-a schimbat numele

Acţionarul majoritar al Chimcomplex Borzeşti şi-a schimbat numele

Acţionarul majoritar al Chimcomplex Borzeşti şi-a schimbat denumirea din A2 Impex SRL Ploieşti în CRC Impex Chemicals SRL Ploieşti, potrivit unui anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Rl online 0 comentarii

Chimcomplex face parte din grupul industrial român SCR, controlat de omul de afaceri Ştefan Vuza, şi activează exclusiv în domeniul fabricării de produse chimice.

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că analizează tranzacţia prin care Chimcomplex preia o parte din activele Oltchim, operaţiunea propusă fiind o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege.

Combinatul Oltchim SA, important producător din industria chimică, a intrat în procedura de insolvenţă în ianuarie 2013, fiind administrată de un consorţiu de administratori judiciari.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), operaţiunea propusă este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, a informat autoritatea de concurenţă.

Activele achiziţionate de Chimcomplex reprezintă terenuri şi clădiri (atât finalizate, cât şi investiţii în curs de execuţie), drepturi de proprietate intelectuală, precum şi alte bunuri mobile reprezentând, în principal, utilaje, echipamente, tehnologii şi alte bunuri similare.

Activele pot fi folosite la fabricarea a diferite produse chimice, precum şi la activităţi conexe acestora: producţia, furnizarea şi distribuţia de utilităţi şi materii prime, transport prin vagoane de cale ferată.

Combinatul petrochimic Oltchim din Râmnicu Vâlcea a anunţat totodată că revizia generală programată pentru acest an se va derula în perioada 1 - 11 septembrie.

Comentarii

loading...