Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Agenții OLAF au descins la Metrorex. Se verifică acte în legătură cu Magistrala 5 de metrou

Agenții OLAF au descins la Metrorex. Se verifică acte în legătură cu Magistrala 5 de metrou

Agenți ai OLAF au verificat miercuri acte la Ministerul Transporturilor în legătură cu plățile făcute de Metrorex către constructorii Magistralei 5 de metrou (Eroilor - Drumul Taberei).

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Potrivit unor surse guvernamentale citate de HotNews, OLAF suspectează plăți supraevaluate către consorțiul de firme condus de Astaldi, plăți ce ar fi fost făcute cu complicitatea unor agajați ai Metrorex, companie aflată în subordinea Ministerului Transporturilor. 

Magistrala 5 a metroului bucureștean este unul dintre cele mai așteptate proiecte de infrastructură din Capitală. Termenul de finalizare a fost amânat în repetate rânduri, ultima promisiune fiind pentru acest an.  

OLAF este o instituție a Comisiei Europene care verifică modul în care sunt cheltuite fondurile europene de statele membre UE. Rapoartele și sesizările OLAF stau la baza unor anchete judiciare.

Comentarii

loading...