Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Andrei Dudoiu renunță la posiția de vicepreședinte de la Banca Transilvania

Andrei Dudoiu renunță la posiția de vicepreședinte de la Banca Transilvania

Dudoiu anunțase în prealabil că vrea să ia o pauză, după 15 ani la Banca Transilvania. El este cel care s-a ocupat de achiziția Volksbank și integrarea activelor în BT. Dudoiu spune că se va concenta pe proiecte personale, însă va rămâne implicat în diverse proiecte ale băncii.

Iulian Budușan 0 comentarii

După achiziția Bancpost, așteptată să se încheie la începutului anului 2018, Banca Transilvania este la un pas de a trece pe prima poziția în topul băncilor din România, detronând Banca Comercială Română – parte a grupului austriac Erste.

Acum, BT primește o lovitură neașteptată. Vicepreședintele Băncii Transilvania, Andrei Dudoiu, va lua o pauză, după 15 ani petrecuți la BT, pentru a se concentra pe proiecte personale. Dudoiu a fost cel care s-a ocupat și de integrarea Volksbank.

„Am anunțat echipa că la anul voi lua o pauză, cu focus pe proiecte personale, dar asta se va întâmpla după 1 februarie și voi mai rămâne implicat în diferite proiecte ale BT”, a declarat Dudoiu, pentru Profit.ro.

Conform sursei citate, el este membru al Comitetului Director al băncii cu sediul în Cluj, responsabil cu zona de companii, post în care a fost promovat în 2013. Între 2005 și 2013 a fost director executiv regional, iar între 2002 și 2005 a fost director de corporate banking dar și director corporate și IMM pentru o perioadă. A fost delegat de BT pentru integrarea Volksbank ca președinte executiv între aprilie și decembrie 2015. Tranzacția cu austriecii a propulsat BT pe locul 2 în topul băncilor din România.

În luna mai, Dudoiu a înstrăinat mai multe pachete de acțiuni ale BT pe bursă, în schimbul cărora a încasat aproape 2,83 milioane de lei (620.000 euro).

Comentarii

loading...