5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieCe avere a lăsat în urma sa jurnalistul Andrei Gheorghe

Ce avere a lăsat în urma sa jurnalistul Andrei Gheorghe

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a decedat în locuința sa, din orașul Voluntari. La această oră, nu se cunosc cauzele decesului.

Andrei Gheorghe a fost pentru o scurtă perioadă de timp consilier pe probleme de comunicare în Ministerul Finanţelor în anul 2010, pe vremea ministeriatului lui Sebastian Vlădescu, şi a fost nevoit să-și publice declaraţia de avere.

Andrei Gheorghe, trei terenuri, o casă, obiecte de artă

Potrivit acesteia, omul de radio deţinea trei terenuri împreună cu familia, în Voluntari, Snagov şi Poiana Câmpina, o casă în Voluntari şi obiecte de artă în valoare de 31.000 de euro.

După mai puţin de două luni, Andrei Gheorghe a încetat colaborarea cu Ministerul de Finanţe condus pe atunci de Sebastian Vlădescu, aminteşte Capital.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă