ANOFM plăteşte în avans indemnizaţiile de şomaj în contextul Sărbătorilor Pascale

ANOFM plăteşte în avans indemnizaţiile de şomaj în contextul Sărbătorilor Pascale

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a devansat cu o săptămână programul de achitare, prin Poşta Română, a indemnizaţiilor de şomaj astfel că, până pe 16 aprilie, beneficiarii acestor plăţi vor putea intra în posesia drepturilor băneşti cuvenite.

Florin Budescu 0 comentarii

"În contextul Sărbătorilor Pascale, vă anunţăm că am devansat cu o săptămână programul de achitare prin Poşta Română a indemnizaţiilor de şomaj.

Astfel, până pe 16 aprilie, beneficiarii indemnizaţiilor de şomaj vor putea intra în posesia drepturilor băneşti cuvenite", precizează instituţia pe propria pagină de Facebook.

De asemenea, şi în ceea ce priveşte şomajul tehnic, ANOFM anunţă că a început deja să facă plăţile. "Primele dosare au fost finalizate şi trezoreriile au început să facă decontările în conturile angajatorilor", arată sursa citată.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat miercuri, în debutul şedinţei de Guvern, că numărul cererilor depuse de companii pentru salariaţii cărora le-au suspendat temporar contractele de muncă şi i-au înscris în şomaj tehnic este, până acum, de 562.000, informează Agerpres.

Comentarii

loading...