Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ANRE: Solicitanții de gaze trebuie racordați în termen de cel mult 180 de zile

ANRE: Solicitanții de gaze trebuie racordați în termen de cel mult 180 de zile

Operatorul de transport al gazelor naturale are obligaţia să racordeze toţi solicitanţii în termen de 180 de zile de la obţinerea autorizaţiei de construire, a stabilit ANRE.

Mihai Diac 0 comentarii

Comitetul de reglementare al ANRE a aprobat Ordinul 172/2020 privind Regulamentul de racordare la sistemul de transport al gazelor naturale.

"Regulamentul de racordare stabileşte etapele necesare racordării la sistemul de transport al gazelor naturale precum şi obligativitatea operatorului de transport şi sistem de a racorda toţi solicitanţii în termen de 180 de zile de la obţinerea autorizaţiei de construire. Caracterul de noutate constă în faptul că toate cheltuielile efectuate pentru racordarea solicitanţilor vor fi recuperate de către operatorul de transport prin intermediul tarifelor de transport", precizează un comunicat de presă transmis, luni, de ANRE.

Comentarii

loading...