Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

APIA: Asocierea producătorilor de legume şi fructe oferă posibilitatea accesării fondurilor europene

Reprezentanţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură prezintă în această perioadă, producătorilor de legume şi fructe beneficiile asocierii în organizaţii de producători recunoscute, grupuri de producători, cooperative pentru a putea accesa ajutoare financiare.

Rl online 0 comentarii

Până la ora actuală, au fost organizate o serie de întâlniri cu potenţialii beneficiari ai măsurilor de piaţă din judeţele Arad, Călăraşi, Galaţi, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, marţi, 15 mai, o delegaţie APIA va participa la întâlnirea organizată la sediul Consiliului Judeţean Ialomiţa cu potenţialii beneficiari ai măsurilor de piaţă în sectorul legume-fructe şi vie-vin.

"Această întâlnire are ca scop prezentarea informaţiilor necesare producătorilor din sectoarele legume-fructe şi vie-vin pentru conştientizarea tuturor posibilităţilor de accesare a fondurilor europene. De asemenea, se vor prezenta producătorilor de legume şi fructe beneficiile asocierii în organizaţii de producători recunoscute, grupuri de producători, cooperative pentru a putea accesa ajutoare financiare comunitare, precum şi măsurile din cadrul PNS (Programului Naţional de Sprijin, n.r.) 2014 - 2018 (măsura de restructurare şi reconversie, programe de investiţii, asigurarea recoltei de struguri, programe de informare şi promovare vinuri)", se menţionează în comunicatul APIA. 

Comentarii

loading...