Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

APIA: Au fost depuse 55.515 cereri unice de plată, pentru o suprafaţă de 153.668 hectare

APIA: Au fost depuse 55.515 cereri unice de plată, pentru o suprafaţă de 153.668 hectare

Peste 55.500 de cereri unice de plată, pentru o suprafaţă de 153.668 hectare, au fost depuse până în prezent la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Depunerea cererilor s epoate face până în 15 mai.

Rl online 0 comentarii

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că, până la acest moment, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019, un număr de 55.515 cereri, pentru o suprafaţă de 153.668 hectare.

Cererile se depun la Centrele judeţene APIA în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare teren agricol şi la centrele locale în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol.

”Reamintim că depunerea Cererilor Unice de Plată în cadrul Campaniei 2019 se va încheia la data de 15 mai 2019, în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA. Fermierii sunt rugaţi pe această cale să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi conform INVITAŢIEI primite pentru a se putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2019”, au transmis, vineri, oficialii APIA.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Comentarii

loading...