Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproape două treimi dintre companii pregătesc noi măsuri de siguranţă

Aproape două treimi dintre companii pregătesc noi măsuri de siguranţă

Aproape două treimi (64%) dintre companii la nivel global pregătesc noi măsuri de siguranţă a angajaţilor pentru ca aceştia să poată reveni la locurile de muncă.

Florin Budescu 0 comentarii

47% dintre firme intenţionează să introducă permanent munca de acasă pentru rolurile care permit acest lucru, arată cea mai recentă ediţie a sondajului global PwC Covid-19 CFO Pulse.

"Aproape două treimi (64%) dintre companiile chestionate la nivel global pregătesc noi măsuri de siguranţă a angajaţilor pentru a putea reveni la locurile de muncă", arată cea mai recentă ediţie a sondajului global PwC Covid-19 CFO Pulse.

În acest context, 55% dintre respondenţi spun că vor să reconfigureze spaţiile de lucru pentru a permite distanţarea fizică şi 22% vor să-şi reducă suprafaţa birourilor.

”Majoritatea companiilor au depăşit faza de reacţie pe termen scurt faţă de criza generată de Covid-19, în care s-au concentrat prioritar asupra rezolvării problemelor imediate: siguranţa angajaţilor şi supravieţuirea afacerii.

Acum trebuie să se gândească cum stabilizează activitatea pentru a funcţiona în noua normalitate. O componentă esenţială a acestor planuri o reprezintă redeschiderea birourilor, fabricilor şi a altor spaţii de lucru.

Din acest motiv, primele două măsuri avute în vedere sunt siguranţa la locul de muncă şi reconfigurarea spaţiilor pentru a asigura distanţarea”, a declarat Ionuţ Simion, country managing partner al PwC România, conform News.ro.

Comentarii

loading...