Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aeroportul Internațional Henri Coandă

Aeroportul Internațional Henri Coandă

Autoritatea Aeronautică Civilă impune restricții de operare aeroportului Otopeni

Autoritatea Aeronautică Civilă Română solicită restricționarea traficului aerian pentru anumite categorii de aeronave pe Aeroportul Henri Coandă, informează, miercuri, site-ul boardingpass.ro.

Mihai Diac 0 comentarii

Un document transmis de Autoritatea Aeronautică Civilă Română solicită conducerii companiei care administrează cele două aeroporturi ale capitalei restricționarea traficului aerian pentru anumite categorii de aeronave.

Documentul transmis în data de 2 aprilie de AACR solicită să se restricționează operarea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă a aeronavelor cu literă de cod superioară. 

În acest moment, pe AIHCB pot ateriza aeronave din categoriile A, B, C și D, cu mențiunea că autorizația pentru aeronavele de categoria D s-a dat pe baza unui ”studiu” făcut pentru Airbusuri A310 însă nu și pentru alte aeronave din această categorie, menționează surse neoficiale.

Cu toate acestea, chiar în aceste zile, câteva companii aeriene străine trimit, pe Aeroportul Otopeni, aeronave de pasageri de capacitate foarte mare, de categoria E.

Comentarii

loading...