Autostrada misterioasă, apărută din ceață, nu poate fi inaugurată

Autostrada misterioasă, apărută din ceață, nu poate fi inaugurată

Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere,ar trebui să inaugureze un „crâmpei” de autostradă.

George Dumitrescu 0 comentarii

Conform datelor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, o porţiune din autostrada Transilvania, în lungime de circa 3,5 km este finalizată, dar nu poate fi utilizată. Autostrada Braşov – Borş, Tronson Ogra - Câmpia Turzii Lot 1, în lungime de 3,6 km, în valoare de circa 55, 78 milioane lei,construit de asocierea SC Geiger Transilvania SRL & WILHELM, GEIGER GmbH & Co.KG a fost finalizată în cursul acestei luni.Cei 3,6 km de autostradă nu se pot utiliza din caula lipsei legăturilor de la capete. Dacă asocierea Strabag-Straco finalizează lotul 2 de autostradă, în lungime de circa 10,5 km, CNAIR poate deschide traficul pe toată porţiunea de aproximativ 14 km de şosea la patru benzi, scriu jurnaliștii de la Capital.

Până la sfârşitul acestui an, CNAIR dechide traficul pe ultimii 6,5 km din autostrada Bucureşti-Ploieşti. Potrivit CNAIR, tot până la finele acestui an, s-ar putea inaugura si loturile 3 şi 4 din autostrada Lugoj-Deva. 

 

Comentarii

loading...