Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Guvernul României

Foto: Guvernul României

Avantajul gazelor: dezvoltare economică, poluare mai redusă

Mai ales în zone turistice, sistemul energetic trebuie să fie nepoluant sau cât mai puțin poluant.

Mihai Diac 0 comentarii

Dezvoltarea și finalizarea proiectelor energetice din nordul României va permite alimentarea zonei județului Suceava cu gaze naturale şi diversificarea surselor de energie pentru zona Pojorâta - Vatra Dornei, s-a precizat cu prilejul vizitei premierului Ludovic Orban în județul Suceava.

Astfel se va trece de la sistemul de încălzire cu combustibili solizi (lemne, cărbune) sau cu păcură, care este neeconomic și poluant, la sistemul de încălzire pe bază de gaze naturale, care este mai ușor de utilizat și mai puțin poluant.

Realizarea conductei de transport gaze DN 250 Pojorâta - Vatra Dornei va facilita și dezvoltarea activităţilor turistice şi de agrement în nordul României.

Comentarii

loading...