Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Beijing către întreprinderile publice: Nu mai importaţi soia şi porc din SUA!

Beijing către întreprinderile publice: Nu mai importaţi soia şi porc din SUA!

Beijing cere întreprinderillor publice să nu mai importe soia şi porc din Statele Unite, potrivit unor surse apropiate dosarului, relatează Reuters.

Florin Budescu 0 comentarii

Această măsură reprezintă o ripostă faţă de decizia preşedintelui american Donald Trump de a revoca statutul special acordat de către Statele Unite Hong Kong, din cauza voinţei Chinei de a înăspri securitatea în această fostă colonie britanică.

Alte contramăsuri ar putea fi adoptate în domeniul comeţului agricol, în cazul în care Washingtonul merge mai departe în acest dosar, declară sursele citate pentru Reuters.

Comentarii

loading...