14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieBiriş Goran oferă consultanță cu privire la un proiect imobiliar important pentru...

Biriş Goran oferă consultanță cu privire la un proiect imobiliar important pentru piața românească

Bucureşti, 20 mai 2019. Biriș Goran a reprezentat cu succes clientul său, Global Vision, într-o tranzacție notabilă având ca scop asocierea cu Globalworth pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar important.

Părțile s-au asociat pentru a dezvolta un proiect logistic în Chitila, cu o suprafață închiriabilă totală de 77.140 metri pătrați, ce urmează a fi lansat sub brandul Global Logistics.

Echipa Biriş Goran a fost formată din Daniela Lazea (Partener, Practica de Real Estate), Ruxandra Jianu (Partener, Taxe) Teodora Moţatu (Avocat Senior, Practica de Drept societar/Fuziuni și Achiziții).

Daniela Lazea a declarat: „Suntem încântați că am asistat Global Vision într-o tranzacție complexă ce demonstrează maturitatea pieței imobiliare din România. Am oferit asistență clientului nostru într-o importantă tranzacție ce vizează centre logistice, ceea ce va duce la dezvoltarea împreună cu Globalworth a unui proiect pe baza unei cooperări de lungă durată a părților implicate, în directă legătură cu o investiție semnificativă pe piața din România.”

Sorin Preda, CEO Global Vision a declarat: „Mulțumim consultantului nostru pentru o tranzacție finalizată cu succes. Suntem încântați de colaborare și sperăm să o repetăm în următoarele etape și tranzacții ale grupului nostru.”

______________________________________________________________________

Fondată în 2004, compania Global Vision dezvoltă, proiectează, construiește și asigură managementul proiectelor imobiliare strategice pentru investitori privați și instituționali din România și CEE. De asemenea, compania deține un portofoliu propriu de proprietăți format din clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și industriale. Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări, având un portofoliu imobiliar global cu o valoare de aproximativ 2,5 miliarde de euro.

Biriş Goran este o societate de avocatură de afaceri formată din peste 40 de avocați și consultanți fiscali, înfiinţată în 2006, ce își extinde practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzacţiile imobiliare, dreptul societar, fuziuni şi achiziţii, dreptul concurenţei, litigii, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, confidenţialitatea şi protecţia datelor precum și insolvenţă. Practicile și echipa Biriș Goran sunt incluse cu regularitate printre firmele de avocatură de top din România în ghidurile juridice Chambers Europe și European Legal 500.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă