8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieBlack Friday 2018 la Esteto: reduceri pana la 80% la mii de...

Black Friday 2018 la Esteto: reduceri pana la 80% la mii de produse

Se apropie unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului – BLACK FRIDAY, iar Esteto.ro s-a pregatit ca la carte, pentru a te surprinde cu reduceri de pana la 80%, la mii de produse profesionale pentru ingrijirea parului, tenului si corpului, dar si parfumuri originale, de la branduri, precum: Calvin Klein, Chanel, Dolce & Gabbana, Givenchy sau Hugo Boss. Fii cu ochii pe noi in perioada 16 – 19 decembrie si profita de cele mai avantajoase preturi, transformand shopping-ul intr-o experienta nu doar utila, ci si una placuta, relaxanta si distractiva.

Vezi toate reducerile Esteto Black Friday: https://www.esteto.ro/black-friday

Pe Esteto.ro, gasesti produse profesionale, de la branduri cu o reputatie de neclintit, cum ar fi: Kerastase, Wella, Londa, L’oreal, Nashi, iar lista poate continua cu inca foarte multe exemple, cel mai bine, sa le vezi singur/a pe toate, pe www.esteto.ro

Magazinul nostru online, iti pune la dispozitie o gama larga de produse pentru ingrijirea parului – sampoane, balsamuri, masti, uleiuri si tratamente pentru par uscat, deteriorat, vopsit, lipsit de volum sau vitalitate. Totodata, pe Esteto.ro, gasesti tot de ce ai nevoie pentru a experimenta in fiecare zi coafuri noi – sute de produse de hair styling: fixative, spume, geluri, creme si spray-uri, care iti ofera posibilitatea sa dai frau liber creativitatii.

Ti-am pregatit si mai multe pachete promotionale, pretul carora, cu siguranta, te va avantaja. Unul dintre acestea este pachetul Wella Professionals Invigo Color Brilliance, imbogatit cu complexul Lime Caviar, ideal pentru ingrijirea parului vopsit cu textura aspra, pe care il vei putea procura la o reducere de 44%. Setul contine un sampon, un balsam si un spray, care iti vor lasa parul hidratat, matasos si plin de stralucire.

Cremele de fata, de maini, de corp si lotiunile sunt un must have cand vine vorba de rutina zilnica de ingrijire, mai cu seama in perioada rece a anului, atunci cand hidratarea pielii este esentiala. Esteto iti pune la dispozitie sute de produse profesionale pentru ingrijire fetei si corpului, create pe baza de plante si ingrediente naturale, menite sa previna imbatranirea prematura a pileii, dar si sa-i ofere un aspect proaspat, curat si luminos.

Totodata, partenerii nostri iti pregatesc reduceri la mii de carti, jucarii, produse home&deco, ceasuri si bijuterii.

Ca sa fii sigur/a ca nu ratezi nicio oferta, te invitam sa te abonezi la Newsletter. Lasa-ne e-mailul tau, iar noi avem grija sa afli informatiile necesare despre toate promotiile si ofertele noastre.

Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă