Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa a deschis în creştere şedinţa de miercuri

Bursa a deschis în creştere şedinţa de miercuri

Bursa de la Bucureşti evoluează în creştere miercuri, iar indicele BET, care indică evoluţia celor mai lichide 16 companii, era pe plus cu 0,77%, la 35 de minute de la deschiderea şedinţei.

Rl online 0 comentarii

Valoarea totală a schimburilor ajunsese la 9,64 milioane de lei (2,03 milioane de euro).

Indicele BETPlus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, înregistra o apreciere de 0,74%, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor era în scădere cu 0,28%. BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, se aprecia cu 0,61%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, era pe plus cu 0,58%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, înregistra o apreciere de 0,31%.

Cele mai mari scăderi ale valorii acţiunilor le înregistrau companiile Biofarm (-2,94%), Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră (-1,79%) şi SIF3 Transilvania (-1,2%).

În creştere erau acţiunile Conpet (+2,33%), Banca Transilvania (+2,15%) şi Romcarbon (+1,29).

Comentarii

loading...