Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere prima şedinţa de tranzacţii a săptămânii

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere prima şedinţa de tranzacţii a săptămânii

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere prima şedinţă din această săptămână, iar valoarea schimburilor era de 1,45 milioane de lei (312.718 de euro) după 30 de minute de tranzacţionare.

Rl online 0 comentarii

Indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, consemna un avans de 0,08%, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în creştere cu 0,06%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o depreciere de 0,34%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, cobora cu 0,02%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, înregistra o creştere de 0,01%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, consemna o depreciere de 0,08%.

Acţiunile Grupului Industrial Electrocontact se apreciau cel mai mult pe piaţa principală, cu 7,14%, fiind urmate de titlurile Turbomecanica, cu 4,78%, şi Oltchim, cu 3,76%.

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Oil Terminal, de 4,37%, SIF Banat-Crişana, de 1,5%, şi Alro, de 0,57%.

Comentarii

loading...