Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere şedinţa de tranzacţionare de vineri

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere şedinţa de tranzacţionare de vineri

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere şedinţa de tranzacţionare de vineri, indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, fiind în urcare cu 0,55%, până la 8.172,33 puncte, după o oră de la debutul tranzacţiilor.

Rl online 0 comentarii

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în urcare cu 0,50%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o apreciere de 0,18%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, urca cu 0,45%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, înregistra o creştere de 0,47%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK urca cu 0,08%.

Valoarea totală a schimburilor realizate vineri, până la ora 10:45, pe Bursa de Valori Bucureşti, se situa la 3,5 milioane de lei (761.717 euro).

Acţiunile Altur se apreciau cel mai mult pe piaţa principală, cu 2,35%, fiind urmate de titlurile Bermas, cu 1,85%, şi ale BRD, cu 1,01%.

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Dafora, de 9,52%, Electroargeş, de 7,57%, şi Erste Group Bank AG, de 2,67%.

Comentarii

loading...