Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de la Bucureşti deschide în creştere şedinţa de miercuri

Bursa de la Bucureşti deschide în creştere şedinţa de miercuri

Bursa de Valori Bucureşti a deschis şedinţa de miercuri în creştere pe majoritatea indicilor iar valoarea tranzacţiilor realizate în primele 30 de minute era de 508.005 lei (106.726 euro).

Rl online 0 comentarii

Indicele BET, care indică evoluţia celor mai lichide 16 companii, a înregistrat o apreciere de 0,25%, indicele BET Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în urcare cu 0,28%, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor consemna un declin de 0,18%. BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, era în apreciere cu 0,04%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, consemna o creştere de 0,12%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, era pe plus cu 0,02%.

Cele mai semnificative deprecieri ale valorii acţiunilor le înregistrau SIF Oltenia (-1,9%), SIF Moldova (-1,71%) şi SIF Banat Crişana (-1,43%).

În creştere erau acţiunile Şantierul Naval Orşova (6,92%), Fondul Proprietatea (0,85%) şi Romgaz (0,45%).

Comentarii

loading...