Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de la Bucureşti deschide în scădere şedinţa de tranzacţionare de marţi

Bursa de la Bucureşti deschide în scădere şedinţa de tranzacţionare de marţi

Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere şedinţa de marţi, iar indicele BET, care indică evoluţia celor mai lichide 15 companii, s-a depreciat cu 0,24%, până la 7.141,79 puncte, după 45 de minute de la debutul tranzacţiilor.

Rl online 0 comentarii

Valoarea totală a schimburilor era de 210.506 de lei (44.711 euro).

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, înregistra o scădere de 0,23%, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor se deprecia cu 0,19%. BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, indica o scădere de 0,14%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a scăzut cu 0,19%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, a rămas constant (variaţie 0,00%).

Cele mai mari creşteri ale valorii acţiunilor le înregistrau companiile Transelectrica (2,97%), Amonil (2,86%) şi CONPET (1,75%).

Cele mai semnificative scăderi erau consemnate la Armătura SA (-12,5%), Erste Group Bank AG (-1,3%) şi SIF Banat Crişana (-1,01%).

Comentarii

loading...