Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de la Bucureşti închide în creştere ultima şedinţă a săptămânii

Bursa de la Bucureşti închide în creştere ultima şedinţă a săptămânii

Bursa de la Bucureşti a închis în creştere şedinţa de vineri iar indicele SIF-urilor, BET-FI, a consemnat cea mai importantă apreciere, de 1,06%.

Rl online 0 comentarii

Indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 acţiuni, a închis în creştere cu 0,79%, ajungând la 8.271,66 puncte.

Indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a crescut cu 0,74%, în timp ce BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, a "câştigat" 0,41%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, s-a apreciat cu 0,69%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, a urcat cu 0,6%.

Valoarea totală a tranzacţiilor consemnate vineri a fost de 21,728 milioane de lei (4,685 milioane de euro), din care 20,998 milioane de lei (4,527 milioane de euro) au reprezentat tranzacţiile cu acţiuni.

Acţiunile Petrolexportimport au înregistrat, pentru a treia zi consecutiv, cea mai mare depreciere de pe piaţa principală, de 13,82%, fiind urmate de titlurile Ropharma, cu un declin de 5%, şi Vrancart, cu 3,35%.

Cele mai mari creşteri au fost consemnate miercuri la Condmag, de 6,67%, Comelf, plus 5,77%, şi Transelectrica, plus 3,36%.

În Top 3 tranzacţii pe Piaţa Reglementată se află acţiunile Transelectrica, cu schimburi de 5,468 milioane de lei, Fondul Proprietatea, cu 4,695 milioane de lei, şi Romgaz, cu 4 milioane de lei.

Comentarii

loading...