Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de la București, scăderi și creșteri în deschiderea ședinței de joi

Bursa de la București, scăderi și creșteri în deschiderea ședinței de joi

Bursa de la Bucureşti a deschis cu o evoluţie mixtă a indicilor şedinţa de tranzacţionare de joi, iar indicele principal BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, înregistra un avans de 0,09%, până la 8.091,31 puncte, după 30 de minute de la deschidere.

Rl online 0 comentarii

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, se apreciază cu 0,08%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o pierdere de 0,51%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, creştea cu 0,18%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, se deprecia cu 0,02%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, a coborât cu 0,29%.

Valoarea totală a schimburilor realizate joi dimineaţa pe Bursa de Valori Bucureşti se situa la 539.671 lei (115.834 euro).

Acţiunile UAMT se apreciau cel mai mult de pe piaţa principală, respectiv cu 13,74%, fiind urmate de titlurile Altur, cu 6,25%, şi SIF5 Oltenia, cu 1,44%.

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Prefab, de 10,73%, la Grupul Industrial Electrocontact (-9,38%) şi Transelectrica (-2,12%).

Comentarii

loading...