Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa deschide în creştere şedinţa de tranzacţionare de joi

Bursa deschide în creştere şedinţa de tranzacţionare de joi

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere şedinţa de joi, iar la 30 de minute de la debutul acesteia, indicele BET, care indică evoluţia celor mai lichide 15 companii, a urcat cu 0,39%, până la 7.104,74 puncte.

Rl online 0 comentarii

Valoarea totală a schimburilor realizate după primele 30 de minute depăşea 307.660 lei (65.697 euro).

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, înregistra o apreciere de 0,38%, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor a crescut cu 0,57%. BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, era pe plus cu 0,58%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a crescut cu 0,48%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, s-a apreciat cu 0,38%.

Acţiunile Băncii Transilvania erau, miercuri dimineaţă, cele mai tranzacţionate pe Bursa de la Bucureşti, schimburile pe aceste titluri fiind de 62.783 lei, urmate de acţiunile SIF Oltenia (24.560 lei) şi cele ale Romgaz (15.651 lei).

Comentarii

loading...