Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa deschide în creştere şedinţa de tranzacţionare de miercuri

Bursa deschide în creştere şedinţa de tranzacţionare de miercuri

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere şedinţa de tranzacţionare de miercuri, iar indicele principal BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, înregistra o apreciere de 0,21%, până la 8.228,73 puncte, după 30 de minute de la deschidere.

Rl online 0 comentarii

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în urcare cu 0,18%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o apreciere de 0,42%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, urca cu 0,32%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, înregistra o creştere de 0,22%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK urca cu 0,16%.

Valoarea totală a schimburilor realizate miercuri, până la ora 10:15, pe Bursa de Valori Bucureşti, se situa la 263.936 de lei (56.841 euro).

Acţiunile Electroputere se apreciau cel mai mult pe piaţa principală, cu 8,7%, fiind urmate de titlurile Oltchim, cu 5,19%, şi ale SIF Muntenia, cu 1,34%.

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Amonil, de 6,25%, Banca Transilvania, de 0,63%, şi Rompetrol Rafinare, de 0,43%.

Comentarii

loading...