Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa deschide în scădere şedinţa de tranzacţionare de vineri

Bursa deschide în scădere şedinţa de tranzacţionare de vineri

Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere ultima şedinţă a acestei săptămâni, indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, înregistrând o depreciere cu 0,07%, până la 8.350,83 puncte, după prima jumătate de oră de la debutul tranzacţiilor.

Rl online 0 comentarii

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în scădere cu 0,05%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o depreciere de 0,33%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, era pe minus cu 0,01%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, s-a depreciat cu 0,10%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, a pierdut 0,07%.

Valoarea totală a schimburilor realizate vineri până la ora 10:15, pe Bursa de Valori Bucureşti, se situa la 1,226 milioane lei (263.740 de euro).

Acţiunile Oltchim Râmnicu Vâlcea se apreciau cel mai mult pe piaţa principală, respectiv cu 2,6%, fiind urmate de titlurile Alro (+2,01%) şi Prodplast (+1,48).

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Nuclearelectrica, de 0,13%.

Comentarii

loading...