Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa deschide mixt şedinţa de tranzacţionare de joi

Bursa deschide mixt şedinţa de tranzacţionare de joi

Bursa de la Bucureşti a deschis în mixt şedinţa de tranzacţionare de joi, iar indicele principal BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, înregistra o apreciere de 0,03%, până la 8.335,44 puncte, după 45 de minute de la deschidere.

Rl online 0 comentarii

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, creştea 0,02%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o depreciere de 0,17%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, scădea cu 0,28%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, se deprecia cu 0,02%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, a coborât cu 0,11%.

Valoarea totală a schimburilor realizate miercuri dimineaţa pe Bursa de Valori Bucureşti se situa la 590.603,11 lei (127.041,47 euro).

Acţiunile Oltchim se apreciau cel mai mult de pe piaţa principală, respectiv cu 7,72%, fiind urmate de titlurile Electroputere, cu 4,17%, şi Rompetrol Rafinare, cu 3,45%.

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Purcari Wineries Public Company, de 2,65%, la Romcarbon (-1,59% ) şi Teraplast (-1,37%).

Comentarii

loading...