23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieBusiness Woman pana in 30 de ani? Iata cum sa ai o...

Business Woman pana in 30 de ani? Iata cum sa ai o prestanta classy ideala, in fiecare zi!

Domeniul afacerilor este recunoscut pentru apartenenta pe care o au barbatii puternici, independenti, hotarati, si nu in ultimul rand, vizionari. Cu toate acestea, facand alegerile potrivite si pastrandu-si un caracter puternic, o femeie moderna se poate integra foarte frumos si elegant in aceasta lume. Din totdeauna aceasta sfera sociala a fost recunoscuta pentru stilul vestimentar impus, acesta trebuind sa fie ales cu grija, imbinand bunul gust cu noile tendinte din sfera fashion, reflectand in acelasi timp personalitatea si atitudinea reprezentantilor sai.

Tips & Tricks pentru a obtine succesul dorit

O femeie de afaceri trebuie sa se impuna, in primul rand, prin atitudinea pe care o are, facandu-se remarcata prin siguranta pe care o emana, prin stilul sau personal si cunostintele pe care le stapaneste. Este esential pentru obtinerea succesului, ca look-ul sa fie nu doar ingrijit, ci si ca piesele vestimentare purtate sa fie alese cu grija, respectand codul vestimentar impus al locului, evenimentului sau firmei. Outfit-urile purtate au rolul de a evidentia silueta unei doamne, fara a depasi insa limitele dresscod-ului standard. Dupa cum poti citi in acest articol, acestea trebuie alese atat dupa criterii generale (croi, cromatica, lungime, dimensiune – fit well, material textil), cat si dupa propriile preferinte (model / design, brand, nuante si tonuri).

Atat la birou, cat si in societate, in timpul liber sau la evenimente mondene, trebuie ca prezenta ta sa fie cat se poate de armonioasa, de echilibrata, avand grija atat la detalii, cat si la imaginea de ansamblu pe care o are look-ul tau. Simtul estetic trebuie sa fie foarte dezvoltat, apeland ori de cat ori este nevoie la un specialist, astfel incat sa fii fara cusur, oriunde ai merge. La un eveniment este esential sa respecti dresscode-ul impus, personalizandu-ti tinuta prin detalii care sa te reprezinte. Alege unul sau mai multe modele de rochii de seara care sa iti evidentieze silueta, completandu-ti outfit-ul cu accesorii asortate, fara a uita de importanta make-up-ului sau a coafurii. Foloseste-te de aceste elemente pentru a-ti masca elegant aspectele fizice pe care doresti sa le imbunatatesti, punandu-ti in evidenta atuurile, fara a depasi limitele bunului simt si ale decentei.

O femeie de afaceri moderna are multiple posibilitati stilistice pe care le poate imbina pentru a obtine tinute unice, reprezentative pentru job-ul si domeniul de activitate in care lucreaza, lasandu-si insa amprenta personala asupra acestora. Unul dintre cele mai populare stiluri adoptate in ultimii ani este cel smart casual. Acest stil imbina eleganta si comoditatea, oferind un look fresh, dar classy.

O femeie de afaceri de succes ii va cuceri mereu pe cei din jurul sau prin sarmul pe care il are, prin siguranta de sine pe care o emana in conversatiile pe care le poarta, prin atitudinea pe care o are fata de toti cei care o inconjoara, dar si prin cunostintele, experientele si limbajul non-verbal pe care il foloseste.

Pentru oamenii de afaceri, imaginea de ansamblu este o carte de vizita foarte importanta. Exista o multitudine de criterii si aspecte de care trebuie sa ti cont pentru a fi perceputa asa cum iti doresti, avand nevoie de o evolutie constanta, in care sa nu te abati de la realizarea telurilor pe care ti le propui.

                         

Cele mai citite

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă