NEW MONEY. Filmul și banii: ce șanse au în România platformele care oferă conținut video contra cost

Atunci când internetul este un „sac fără fund“ pentru conținut video gratis, câți români sunt dispuși să scoată din buzunare câțiva euro pe lună pen­tru un abonament la platforme online unde pot vedea sute de filme sau seriale?

New Money 0 comentarii

Atunci când internetul este un „sac fără fund“ pentru conținut video gratis, câți români sunt dispuși să scoată din buzunare câțiva euro pe lună pen­tru un abonament la platforme online unde pot vedea sute de filme sau seriale?

„Există o singură regulă: vânează sau vei fi vânat“, spunea la un moment dat Frank Underwood, infamul personaj interpretat de Kevin Spacey în serialul „House of Cards“ („Culisele puterii“), produs de platforma de conținut vi­­deo la cerere Netflix. De altfel, la „vâ­nă­toare“ de clienți dispuși să plă­teas­­că pentru conținut video online a por­­nit și Netflix la începutul anului trecut, când platforma americană, ajunsă acum la peste 100 de milioane de abo­­nați la nivel global, și-a lansat simultan serviciile în 130 de țări, inclusiv România. Dacă inițial Netflix s-a lansat pe plan local cu o interfață în limba engleză, în luna mai a acestui an serviciul a devenit disponibil și în limba română, alături de subtitrări pentru circa 80% din conținut.

Citește continuarea textului pe site-ul newmoney.ro

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...