10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialNEW MONEY: Un fost ofițer de marină din Vâlcea pariază 5 milioane...

NEW MONEY: Un fost ofițer de marină din Vâlcea pariază 5 milioane de euro pe combustibilul viitorului

Dumitru Becșenescu, proprietarul grupului de firme Antares din Râmnicu Vâlcea, face parte din categoria antreprenorilor care au navigat cu ușurință printre industrii. A migrat de la produse petroliere, construcții și imobiliare la producție, turism sau transport. Mai nou, s-a întors de unde a plecat. 

„Yeey!“, exclamă Dumitru Becșenescu (51 de ani) pe măsură ce se apropie de o stație de gaz natural comprimat, aflată în apropiere de ieșirea din Râmnicu Vâlcea, în drumul spre Sibiu. Exclamă bucuros la vederea unei mașini oprite să alimenteze. Locul seamănă cu o benzinărie, doar că îi lipsește clasicul supermarket. Deși deschisă cu un an și jumătate în urmă, prima stație de gaz comprimat din România rămâne, decomadată, un pariu cu riscuri. Pe stră­zile din România circulă doar 1.400 de automobile care folosesc acest tip de carburant, conform celor mai recente date publicate de Registrul Auto Român (RAR).

Citește textul integral pe site-ul newmoney.ro. 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă