15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieCare este diferenta dintre birotica si papetarie? Raspunsul dat de magazinul nr....

Care este diferenta dintre birotica si papetarie? Raspunsul dat de magazinul nr. 1 din Romania!

Desi sunt doi termeni diferiti, birotica si papetaria sunt de obicei luate la comun de majoritatea oamenilor, intrucat magazinele specializate ofera ambele tipuri de produse.

 

Totusi, conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, birotica reprezinta “ansamblul tehnicilor informatice (calculator, xerox, telefon, telefax) folosite in activitatile administrative si de secretariat”, in timp ce papetaria este definita drept “magazin/raion in care se vand caiete, hartie si produse din hartie, creioane, penite si alte instrumente de scris”.

Asa cum spuneam si mai sus, un furnizor care se respecta pune la dispozitia publicului ambele tipuri de produse. Spre exemplu, OfficeClass.ro, magazinul online de birotica si papetarie nr. 1 din Romania, are in oferta mii de produse, toate provenind exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international.

Acest lucru le garanteaza calitatea si durata indelungata de viata, dar si fiabilitatea si usurinta in utilizare. Mai mult decat atat, acest e-shop furnizeaza si obiecte de mobilier de birou, precum dulapuri, fisete si vestiare metalice.

Fara alte introduceri, sa vedem care sunt produsele de birotica si papetarie “expuse” de catre OfficeClass.ro pe site-ul sau:

 

BIROTICA

Sub aceasta “umbrela”, intra doua categorii mari de produse: Tehnica de birou si accesoriile IT, respectiv Aparatura si consumabilele IT. Dintre primele produse, reamintim distrugatorul de documente, trimmerele si ghilotinele pentru hartie, aparatele de indosariat si cele pentru laminat/lacuit UV, aparatele de faltuit, gaurit/perforat, gravat, etichetat, dar si capsatoarele, presele pentru transfer termic si masinile de stantat la cald.

In cea de-a doua categorie, intra imprimantele, faxurile, copiatoarele, multiplicatoarele digitale, multifunctionalele, scannerele, dar si dispozitive precum monitoare, laptopuri, camere foto/video, camere web, tastaturi, mouse-uri, casti, dar si consumabile.

Intr-un fel, aceste produse chiar pot fi considerate de “birotica si papetarie”, in sensul ca, desi reprezinta aparate de sine statatoare, ele functioneaza cu ajutorul articolelor din hartie.

Produsele de birotica de la OfficeClass.ro provin de la producatori renumiti, precum Sharp, Apli, Canon, Dahle, Diplomat, Ednet, Fellowes, Forpus, Herlitz, Optima, Leitz, Pelikan, Rexel si Xerox. Mai mult decat atat, acestea sunt disponibile la reducere sau in cadrul unor promotii ori alaturi de produse cadou. 

PAPETARIE

In ceea ce priveste cea de-a doua componenta a ofertei de birotica si papetarie, aceasta se imparte in trei categorii principale: Produse din hartie si plicuri, Instrumente de scris si corectoare, respectiv Rechizite scolare si jucarii.

In cadrul acestui magazin online, gasesti atat hartie de copiator, pentru imprimante matriciale, autocopiativa, cat si cuburi de hartie, tipizate, plicuri din plastic/hartie/adezive, dar si calc, hartie milimetrica, etichete autoadezive, hartie foto si bloc notes-uri.

Pe de alta parte, OfficeClass.ro comercializeaza si instrumente de scris (pixuri, rollere, linere, stilouri, creioane, markere si instrumente de lux), dar si accesorii precum radiere, corectoare, ascutitori, rezerve etc.

Nu in ultimul rand, aici gasesti rechizite scolare si jucarii pentru cei mici: ghiozdane, penare, caiete, rigle, compasuri, plastilina, atlase, carti de colorat, articole de petrecere si articole creative.

Pe langa obiecte de papetarie si birotica, oferta acestui furnizor include si Furnituri si accesorii pentru birou, Sisteme de afisare si comunicare, Mobilier de birou, Agende si calendare, dar si Cadouri funny.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă