Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CCR dă dreptate Guvernului. Legea privind Direcția Infracțiunilor de Mediu este neconstituțională

CCR dă dreptate Guvernului. Legea privind Direcția Infracțiunilor de Mediu este neconstituțională

CCR a admis sesizarea de neconstituționalitate formulată de Guvernul Orban asupra Legii pentru organizarea şi funcţionarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Mediu.

Mihai Diac 0 comentarii

Curtea Constituțională a României (CCR) a admis, miercuri, sesizarea de neconstituționalitate formulată de Guvernul Orban asupra Legii pentru organizarea şi funcţionarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Mediu.

Drept urmare, CCR a stabilit că Legea pentru organizarea şi funcţionarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Mediu este neconstituțională.

Comentarii

loading...