10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieCe noutati apar de la gigantul Apple

Ce noutati apar de la gigantul Apple

Lumea asteapta, din nou, cu sufletul la gura, lansarea noilor modele de produse Apple, ce va avea loc in data de 12 septembrie. Fanii Apple, si nu numai, se asteapta, ca de obicei, la cateva modele de telefoane ultra performante, dar si la noi modele de Apple Watch, MacBook sau iPad. Pana acum, se stiu prea putine lucruri, si majoritatea doar zvonuri, insa vom trece in revista cateva detalii picante despre cum vor arata, cum se vor numi si mai ales, cat vor costa noile modele de iPhone. Nici un zvon nu a fost infirmat sau confirmat de Apple, asa ca nu ne putem baza cu certitudine pe nicio informatie, ci putem doar sa speram ca noile telefoane iPhone se vor ridica la nivelul asteptarilor.

In primul rand, noile modele iPhone, denumite XS si XS MAX, vor avea un display mai mare decat modelele precedente, mai precis XS va dispune de un display de 5,8″, iar XS MAX de 6,5″. De observat ca Apple a renuntat la sufixul Plus pentru modelele sale mai mari si au adoptat termenul MAX. In anii trecuti informatiile referitoare la dimensiuni s-au aflat in premiera pe baza huselor de iphone 7/8 realizate de chinezi inainte de lansarea oficiala.

In aditie la noua dimensiune, noile telefoane vor avea, asa cum ne-am obisnuit, imbunatatiri si in ceea ce priveste designul, materialele si chiar culorile. Se speculeaza aparitia unor noi culori, pe langa negru, alb si rose-gold.

Unul din cele mai interesante zvonuri despre noile modele face referiri la faptul ca noile iPhone-uri vor avea 3 camere, care vor avea rolul de a adauga un zoom mai bun si vor livra fotografii mult mai calitative, in special in conditii de lumina slaba. Un lucru bun, am spune noi, deoarece Apple este recunoscut pentru multele sale incercari… si esecuri, de a rezolva problema pozelor  pe timp de noapte.

Telefoanele vor avea ecran OLED, insa, la fel si aici, exista speculatii ca un alt model nou de iPhone, mult mai prietenos cu bugetul, va fi echipat cu un ecran LCD. Despre modelul mai ieftin se cunosc prea putine detalii, numele sau se pare ca va putea fi chiar iPhone 9 (cam neinspirat, dat fiind faptul ca numaratoarea a ajuns la X-10).

Alte specificatii includ inclusiv o noua capacitate, aceasta atingand pragul de 512 Gb de memorie. Chipset-ul Apple A12 va oferi o mai buna viteza, iar unele modele vor fi echipate cu 4 Gb de RAM, in vreme ce modelul mai ieftin, probabil, va ramane la 3 Gb RAM.

Subiectul sensibil este cel al pretului la care vor ajunge aceste flagship-uri. Este estimat ca iPhone XS va ajunge la suma de 1000 de dolari, in vreme ce XS MAX va trece de pragul de 1200 dolari. Modelul mai accesibil va costa probabil undeva in jurul sumei de 700 de dolari. Vom vedea insa, cu ce preturi competitive vor veni retailerii din Romania pentru acest varf de gama care face atatea furori inaintea lansarii.

Daca esti dispus sa platesti un astfel de pret pentru noul iPhone, probabil una din principalele tale griji ar trebui sa fie cum sa il protejezi cat mai bine. Pentru aceasta, nu uita sa achizitionezi o husa de telefon rezistenta si durabila, care iti va proteja noul gadget asa cum ai nevoie. Cu siguranta nu ti-ai dori sa ai neplacerea de a face tandari un telefon premium proaspat lansat, asa ca cel mai bine este sa previi, decat sa tratezi. Echipeaza-te de pe acum cu un combo ideal: husa rezistenta si folie de sticla securizata, pentru un maxim de protectie.

Cele mai citite

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...
Ultima oră
Pe aceeași temă