10.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăEconomieCea mai bună soluție pentru achiziționarea unor jante rezistente și durabile

Cea mai bună soluție pentru achiziționarea unor jante rezistente și durabile

Este important sa acordam o atentie deosebita atat jantelor cat si anvelopelor, astfel incat sa nu intampinam probleme in timpul condusului.

Majoritatea soferilor considera autoturismul ca parte a familiei, deci acorda foarte multa atentie si ingrijire acestuia, astfel incat indiferent de drumuri, fie ca sunt scurte fie ca sunt lungi, masina sa ii poata transporta din punctul A in punctul B in deplina siguranta.

In cazul jantelor din aliaj in primul rand este vorba despre siguranta si mai apoi despre aspect. De aceea este necesar ca, in momentul in care ne dorim un nou set de jante, sa le achizitionam noi de la un magazin de specialitate care comercializeaza numai produse de calitate.

Pentru cei care sunt in cautarea unui nou set de jante, Auto-soft.ro este raspunsul, aici gasind o gama foarte variata de jante atat din tabla cat si din aliaj, pentru foarte multe modele de autoturisme: Ford, Opel, Skoda, Kia, Dacia, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes si lista poate continua. Fie ca aveti nevoie de jante Ford Focus, pentru Opel Corsa, VW Golf, Dacia Logan sau pentru orice alta marca si model pe care il detineti, pe acest site veti gasi exact ceea ce aveti nevoie, cuvintele care descriu cel mai bine produsele lor fiind calitate si preturi mici.

Jantele din aliaj sunt de mai multe feluri in functie de materiale si componente, cele mai des intalnite fiind jantele turnate monobloc, adica acele jante care sunt turnate intr-o matrita. Pe langa acestea, tot din categoria jantelor din aliaj, mai exista si acele jante forjate din doua sau mai multe bucati ce permit de exemplu schimbarea spitelor, design-ului si asa mai departe.

Un mare avantaj al jantelor din aliaj, pe langa faptul ca infrumuseteaza orice autoturism, atat nou, cat si vechi, este faptul ca nu ruginesc si disperseaza mult mai bine caldura ceea ce ajuta extrem de mult sistemul de franare care va fi mult mai eficient si va avea o durata de viata mult mai mare.

In cazul jantelor din tabla, acestea au ca principal avantaj pretul mult mai scazut. Din punctul de vedere al rezistentei sunt, dupa parerea mea, peste cele din aliaj deoarece aliajul, la un soc mare, se poate crapa sau sparge ceea ce face ca reparatia sa fie mult mai costisitoare si complicata, pe cand jantele de tabla doar se vor indoi iar printr-o simpla interventie aceastea vor fi ca noi.

Marea problema de la noi din tara in ceea ce priveste traficul o reprezinta drumurile proaste care sunt impanizte de gropi, unele chiar imposibil de evitat mai ales daca sunt acoperite de apa in urma unei ploi. Toate socurile sunt prima data preluate de jante si anvelope iar acestea trebuie sa reziste cat mai bine, deci trebuie sa fie de calitate, durabile si rezistente.

Nu trebuie sa ne zgarcim cand vine vorba de rotile autoturismului deoarece siguranta ne poate fi pusa in pericol. Cei de la Auto-soft.ro pun mare pret pe siguranta clientilor lor astfel ca au grija ca toate produsele comercializate sa fie rezistente si durabile si atat jantele din tabla cat si cele din aliaj sa faca fata indiferent de conditiile de drum.

Cele mai citite

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...
Ultima oră
Pe aceeași temă