15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăEconomieCele mai scumpe comenzi de Black Friday au venit din Arabia Saudită

Cele mai scumpe comenzi de Black Friday au venit din Arabia Saudită

Potrivit unui comunicat al PayU România – liderul pieței de plăți online, peste 70 la sută din valoarea totală a tranzacțiilor online a fost înregistrată în ziua de vineri, 17 noiembrie.

Cel mai aglomerat minut al evenimentului Black Friday 2017 s-a înregistrat între orele 7:03 – 7:04, când s-a atins nivelul record de 922 de tranzacții pe minut, cu 84 la sută mai mult decât anul trecut.

Valoarea medie a coșului de cumpărături la Black Friday 2017 a ajuns la peste 600 de lei. Foarte interesant este faptul că în platforma PayU au fost înregistrate plăți din 70 de țări, nu doar din România, iar primele cinci țări, din punctul de vedere al comenzilor, au fost: Arabia Saudită (coș mediu 3,374 lei), Pakistan (coș mediu 1,776 lei), Cipru (coș mediu 766 lei), România (coș mediu 590 lei) și Rusia (coș mediu 581 lei).

Cea mai mare tranzacție online a fost de 37,400 lei, realizată în jurul orei 18.00, cumpărătorul achiziționând un automobil Dacia Logan. Pe următoarele două locuri s-au situat tranzacții de peste 36.000 lei, respectiv de peste 35.000 lei, ambele pentru bijuterii.

Produsele din categoria IT&C rămân în topul preferințelor cumpărătorilor online de Black Friday, urmate de produsele din categoria fashion și eTail (mobilier, decorațiuni, jucării, cărți, produse alimentare, produse cosmetice, vinuri).

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...
Ultima oră
Pe aceeași temă