13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieCinci oferte pentru tronsonul de autostradă Nuşfalău - Suplacu de Barcău

Cinci oferte pentru tronsonul de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău

Depunerea ofertelor a avut loc luni, 9 martie. Până la termenul-limită au depus oferte: Asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB, Tehnostrade, Asocierea Construcţii Erbaşu – Vahostav, Strabag, Sinohydro Corporation şi Nurol Anşaat Ve Ticaret.

Valoarea estimată a contractului este de 395,7 milioane lei, fără TVA, iar perioada de proiectare va fi de şase luni, în timp ce intervalul de execuţie va fi de 18 luni.

Garanţia lucrărilor este între 5 şi 10 ani, în funcţie de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.

Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Subsecţiunii 3B5 din Autostrada Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, în lungime de 13,554 km, între localităţile Nuşfalău şi Suplacu de Barcău.

Pentru secţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 730,5 milioane lei (fără TVA), CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare şi a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25 martie 2020, informează Agerpres.

În acelaşi timp, pentru secţiunea 3A2 şi 3B1, cuprinsă între Nădăşelu – Mihăeşti – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 1,45 miliarde lei (fără TVA), se va transmite către ANAP, în perioada 9 – 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificări, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor, precizează CNAIR.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă