10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieCine este bancherul care a plecat de la Goldman Sachs după ce...

Cine este bancherul care a plecat de la Goldman Sachs după ce a câștigat o avere din criptomonede

Se crede că McMahon a încasat din tranzacțiile cu criptomonede cel puțin 10 milioane de lire sterline (14 milioane de dolari), au spus sursele citate.

Rapoarte anterioare ale eFinancial Careers și The Guardian spuneau că McMahon a părăsit Goldman după ce a câștigat bani din dogecoin.

Goldman Sachs a confirmat, la solicitarea CNBC, plecarea lui McMahon, dar a refuzat să comenteze. McMahon nu a fost disponibil imediat pentru comentarii atunci când a fost contactat de CNBC prin LinkedIn.

Ether, activul digital în care se spune că a investit McMahon, a crescut cu peste 400% de la începutul anului. Creat la șase ani după bitcoin, ether se bazează pe o tehnologie cunoscută sub numele de Ethereum.

Bitcoin și alte criptomonede au fluctuat extrem de mult în ultima vreme. Miercuri, întreaga piață a scăzut cu 365,85 miliarde de dolari, după un tweet al lui Elon Musk care a declarat că Tesla va înceta să accepte plăți în bitcoin din cauza preocupărilor de mediu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă