Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cezar Caleap    (Foto: Facebook)

Cezar Caleap (Foto: Facebook)

Cine este noul secretar de stat de la Fonduri Europene

Premierul Viorica Dăncilă a numit un nou secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, noul secretar de stat de la Ministerul Fondurilor Europene este Cezar Caleap.

El este de profesie inginer și se declară a fi un tehnocrat. Totuși, numirea ca secretar de stat s-a făcut la propunerea ALDE. 

„Prin numirea bârlãdeanului Cezar Caleap ȋn functia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, vasluienii au câștigat o voce importantã ȋn Guvernul României”, a anunțat deputatul Daniel Olteanu, președintele filialei ALDE Vaslui.

Cezar Caleap este director executiv al Asociatiei Internaționale a Întreprinderilor Creative din Belgia (AIICB), vicepreședinte al Asociatiei profesionale pentru Excelență și Eficiență Energetică ʺZERO ENERGYʺ și manager general la Serviciul de Urgențe ȋn Construcții ʺDr. CASAʺ. Cezar Caleap este și președinte și membru fondator al SMART Cluster - o asociație pentru soluții inovative ȋn afaceri.

Comentarii

loading...