15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieCine este noul secretar de stat de la Fonduri Europene

Cine este noul secretar de stat de la Fonduri Europene

Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, noul secretar de stat de la Ministerul Fondurilor Europene este Cezar Caleap.

El este de profesie inginer și se declară a fi un tehnocrat. Totuși, numirea ca secretar de stat s-a făcut la propunerea ALDE. 

„Prin numirea bârlãdeanului Cezar Caleap ȋn functia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, vasluienii au câștigat o voce importantã ȋn Guvernul României”, a anunțat deputatul Daniel Olteanu, președintele filialei ALDE Vaslui.

Cezar Caleap este director executiv al Asociatiei Internaționale a Întreprinderilor Creative din Belgia (AIICB), vicepreședinte al Asociatiei profesionale pentru Excelență și Eficiență Energetică ʺZERO ENERGYʺ și manager general la Serviciul de Urgențe ȋn Construcții ʺDr. CASAʺ. Cezar Caleap este și președinte și membru fondator al SMART Cluster – o asociație pentru soluții inovative ȋn afaceri.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă