11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieCine iti ofera servicii complete de contabilitate pentru PFA

Cine iti ofera servicii complete de contabilitate pentru PFA

In Romania contabilitatea a ramas blocata undeva in anii `90, lucrurile intamplandu-se la fel de incet si dificil, desi era digitala a intrat cu alai pana in anul 2018. Keez inoveaza serviciile de contabilitate pentru pfa printr-o digitalizare, devenind mai usor accesibile si la indemana oricui. Daca esti in cautarea unei firme de contabilitate din Bucuresti, Keez este solutia problemelor tale.

Contabilitatea reprezinta sistemul de baza al oricarei afaceri de succes, pe care orice antreprenor ar trebui sa o inteleaga si sa aiba grija ca principiile sale sa fie puse in aplicare intr-un mod corect, cat mai profesionist, fara erori de calcul. In caz contrar, acestea pot duce la falimentul afacerii! De aceea, serviciile de contabilitate vin in ajutorul nostru, traducandu-ne limbajul cifrelor si tinand evidenta exacta a tuturor cheltuielilor sau veniturilor unei firme, insotite de explicatii.

Keez inlocuieste contabilitatea clasica si usureaza semnificativ munca managerului, care este preocupat de maximizarea profitului pfa-ului sau. Procesul este unul simplu si rapid, deoarece faci o poza cu telefonul documentului care trebuie inregistrat, iar in momentul in care este incarcat in aplicatie, documentul ajunge la Keez si este procesat de catre expertii nostri contabili. Este atat de simplu.

Platforma Keez ofera antreprenorilor servicii care ii vor ajuta sa salveze timp si energie, pentru a se putea dedica sarcinilor cu adevarat importante pentru business-ul lor. In plus, Keez iti pune la dispozitie rapoarte extrem de valoaroase pentru evaluarea interna a profitabilitatii, pe care in prezent niciun contabil obisnuit nu ti le poate oferi: rapoarte real-time de incasat, furnizori de platit, cash in banci, cheltuieli luna curenta, profit, avansuri/deconturi, imprumuturi actionari, cash in casa, datorii la stat sau statut de plata.

Keez crede ca orice antreprenor are nevoie de consultanta, tocmai de aceea garanteaza ca oricand poti lua legatura cu unul din consultantii nostri. Astfel, serviciile de contabilitate pentru pfa reprezinta solutia optima pentru ca antreprenorii sa beneficieze de un sistem optim de raportare, care sa ii ajute in procesul luarii deciziilor. In Romania, singura platforma care ofera servicii complete de contabilitate online pentru pfa si instrumente de management operational este Keez. 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă