23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieCity Insurance: Creştere de 38% a primelor subscrise în primele nouă luni

City Insurance: Creştere de 38% a primelor subscrise în primele nouă luni

Există şi o creştere a numărului de dosare de daună plătite până la sfârşitul lunii septembrie 2019: 109.065, faţă de 84.424 de dosare de daună achitate în ianuarie-septembrie 2018.

La primele nouă luni ale lui 2019, City Insurance înregistrează un volum total de daune plătite de 179 de milioane de euro, echivalentul a 849 milioane lei.

Din totalul volumului de prime brute, asigurările RCA au o valoare de 252 de milioane de euro (echivalentul a 1,196 miliarde de lei), iar primele non-RCA înregistrează o valoare de 46 de milioane de euro (218 milioane de lei).

“Simplificăm procesele de lucru şi îmbunătăţim în fiecare zi atât portofoliul de produse de asigurare City Insurance, cât şi calitatea acestora. Apoi e inovaţia. Digitalizăm cu resurse proprii. Suntem printre cele mai avansate companii care folosesc tehnologia ca aliat. Toate cele de mai sus ne-au adus unde suntem astăzi: un volum total de prime subscrise de aproape 300 de milioane de euro şi depăşirea pragului de 100.000 de dosare de daună plătite”, a declarat Renato Szilagyi, vicepreşedinte al Directoratului City Insurance, citat de news.ro.

Cele mai importante creşteri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut provin din asigurări CASCO (+ 306%), asigurări de tip engineering (+247%), asigurări de garanţii (+221%). Asigurările RCA au menţinut tendinţa crescătoare, +26%, faţă de ianuarie-septembrie 2018.

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă