Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNSC respinge contestațiile KMPG cu privire la strategia Smart City

CNSC respinge contestațiile KMPG cu privire la strategia Smart City

Colosul financiar KMPG a avut parte de un refuz din partea CNSC, după ce a solicitat, printr-o contestație, o prelungire de șase zile a unor oferte.

Rl online 0 comentarii

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a respins, printr-o decizie luată în data de 5 februarie, contestaţia depusă de compania de consultanţă şi audit KPMG în legătură cu licitaţia organizată de Primăria Capitalei pentru o strategie pentru dezvoltarea unui oraş inteligent (smart city), conform datelor afişate pe portalul CNSC.

KPMG solicitase prin intermediul contestaţiei prelungirea perioadei de depunere a ofertelor cu 6 zile şi reformularea unor cerinţe din caietul de sarcini privind experienţa unora dintre specialiştii care trebuie să fie parte a echipei.

Presa de profil a menționat despre licitația organizată de Primăria Capitalei, având o valoare estimată la 580.000 de lei fără TVA.

„Competiția a fost lansată vinery, 22 decembrie 2017, înainte de Crăciun, și avea inițial termen de depunere a ofertelor data de 11 ianuaria 2018. Câștigătorul licitației va trebui să dezvolte o strategie smart city pentru București, pentru perioada 2018-2025. Licitația era ieri în continuare suspendată, conform datelor din platforma e-licitație, informează zf.ro.   

 

Comentarii

loading...