Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Compania Franklin Templeton a finalizat cea mai mare tranzacție din istoria ei

Compania Franklin Templeton a finalizat achiziția Legg Mason, aceasta fiind cea mai importantă achiziție din istoria firmei Franklin Templeton.

Mihai Diac 0 comentarii

Franklin Resources Inc., organizație globală de management al investițiilor, cu filiale care operează sub denumirea Franklin Templeton, a finalizat achiziția Legg Mason Inc., anunță un comunicat de presă difuzat luni, 3 august.

„Suntem extrem de încântați să anunțăm finalizarea achiziției Legg Mason, cea mai mare și semnificativă tranzacție din istoria Franklin Templeton”, a declarat Jenny Johnson, Președinte și CEO al Franklin Templeton.

„S-au întâmplat extrem de multe de când am făcut anunțul la jumătatea lunii februarie, dar rațiunile strategice pentru această asociere puternică nu au făcut decât să se întărească. Această achiziție deblochează o valoare substanțială și oportunități de creștere determinate de o scară mai largă, diversitate și echilibru privind strategiile de investiții, canalele de distribuție și zonele geografice. Compania noastră extinsă este aliniată atât în ceea ce privește cultura, cât și focusul comun pe furnizarea de rezultate puternice ale investițiilor pentru clienții noștri apreciați”, a precizat Jenny Johnson.

În acest moment, Franklin Templeton administrează active (AUM) în valoare totală de 1,4 trilioane de dolari.

Comentarii

loading...