Compania Wizz Air a realizat primul zbor Bacău - Londra

Compania Wizz Air a realizat primul zbor Bacău - Londra

Compania aeriană Wizz Air a operat, la data de 19 octombrie, primul zbor de la Bacău la Londra Luton.

Mihai Diac 0 comentarii

Compania aeriană Wizz Air a operat, la data de 19 octombrie, primul zbor de la Bacău la Londra Luton, anunță un comunicat transmis luni de Wizz Air.

"Acesta este primul zbor Wizz Air de pe Aeroportul Bacău, al 11-lea pe care compania aeriană l-a inclus în rețeaua sa din România. Londra Luton este prima destinație mult așteptată pentru locuitorii din Bacău și împrejurimi, deoarece pe 29 octombrie Wizz Air își va deschide a 7-a bază în România și va opera 13 rute în total către Italia, Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania și Cipru", precizează comunicatul transmis de Wizz Air.

Pe noua rută aeriană, compania a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului său.

Astfel, ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze online toate achiziţiile premergătoare zborului (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Comentarii

loading...