Grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghiţă, a încheiat contracte cu instituţii din Serbia, Turcia şi Bosnia. Unul dintre ele se referea la protejarea frontierei Serbiei

Grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghiţă, a încheiat contracte cu autorităţi din mai multe state, printre care Serbia, Turcia şi Bosnia - Herţegovina.

Mihai Diac 0 comentarii

Grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghiţă, a încheiat contracte cu autorităţi din mai multe state, printre care Serbia, Turcia şi Bosnia - Herţegovina, informează joi Mediafax.

Aceste contracte sunt indicate în anunţurile de atribuire publicate în suplimentul la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene dedicat achiziţiilor publice din Europa.

La data de 21 februarie 2012, Uniunea Europeană, reprezentată de Comisia Europeană, în numele şi în favoarea ţării beneficiare, Serbia, a atribuit firmei SC Teamnet International SA un contract în valoare de 849.800 de euro, în cadrul proiectului "Consolidarea statului de drept în Serbia – Componenta II: crearea unui sistem de supraveghere video fix şi mobil pentru protecţia frontierei de stat", potrivit anunţului de atribuire postat pe suplimentul la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene - TED (Tenders Electronic Daily).

Pentru acest contract au fost primite două oferte, Teamnet International obţinând un punctaj tehnic de 80% şi unul financiar de 20 la sută. Contractul a avut o valabilitate de 18 luni.

Tot în anul 2012, în luna iulie, Uniunea Europeană, reprezentată de Comisia Europeană, în numele şi în favoarea ţării beneficiare Bosnia şi Herţegovina, a atribuit un contract de "Susţinere pentru politica agricolă şi pentru structuri conforme componentei de dezvoltare rurală din cadrul Instrumentului de asistenţă pentru preaderare" către o asociere de firme, printre care s-a numărat şi SC Teamnet International SA. Valoarea contractului a fost de 2.152.600 de euro şi a avut o valabilitate de 23 de luni, arată sursa citată. Contractul includea servicii de asistenţă pentru guvern şi servicii pentru agricultură, silvicultură, horticultură, acvacultură şi apicultură.

În anul 2013, SC Teamnet International SA a făcut parte din asocierea de firme care a câştigat licitaţia pentru un contract având ca obiect "Consolidarea capacităţii instituţionale a administraţiei fiscale sârbe prin asistenţă tehnică pentru conceperea unui sistem de gestionare a resurselor umane", atribuit de Uniunea Europeană, reprezentată de Comisia Europeană, în numele şi în favoarea ţării beneficiare, Belgrad, Serbia. Contractul a avut valoarea totală de 1.348.570 de euro şi o durată de 21 de luni.

În septembrie 2015, Ministerul Muncii şi Securităţii Sociale din Turcia a atribuit un contract de achiziţii publice de servicii către o asociere de firme din Turcia, alături de Teamnet World Professional Services SRL din România. Tema contractului era "Asistenţă tehnică pentru dezvoltarea capacităţilor angajaţilor şi angajatorilor prin intermediul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor" prin servicii IT (consultanţă, dezvoltare de software, internet şi asistenţă) şi servicii de dezvoltare de software de formare profesională, valoarea totală a contractului fiind de 2.800.000 de euro, potrivit anunţului de atribuire.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...