13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieCompaniile aeriene mențin zborurile între București, Paris și Amsterdam, în ciuda pandemiei

Companiile aeriene mențin zborurile între București, Paris și Amsterdam, în ciuda pandemiei

Companiile aeriene Air France si KLM mențin zborurile între București și Paris, respectiv între București și Amsterdam, în ambele sensuri, în această iarnă, în ciuda pandemiei.

Zborurile sunt operate în condiții sporite de igienă, atât în aeroporturi cât și la bord, astfel ca operațiunile să se desfășoare cât mai în siguranță pentru pasageri și echipaj, precizează un comunicat de presă transmis miercuri, 2 decembrie 2020.

Pasagerii care pleacă din România au la dispoziție patru zboruri săptămânale ce leagă Bucureștiul de Paris și două zboruri zilnice ce leagă Bucureștiul de Amsterdam. Prețul biletului de avion începe de la 130 de euro dus-întors. 

Pentru românii care vor să meargă în vacanță, este de interes și introducerea unei noi destinații în grila KLM. Astfel, din 10 decembrie, compania olandeza operează și două zboruri săptămânale pe ruta Amsterdam – Zanzibar. Aceasta e o destinație turistică la modă, întrucât în Africa sunt mult mai puține restricții generate de pandemie decât în Europa.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...
Ultima oră
Pe aceeași temă