Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CONPET S.A. achiziționează bunuri/servicii/lucrări confom Normelor Procedurale Interne de Achiziții, Revizia 3.

CONPET S.A. achiziționează bunuri/servicii/lucrări confom Normelor Procedurale Interne de Achiziții, Revizia 3.

CONPET S.A. achiziționează bunuri/servicii/lucrări

În perioada 20.01-28.01.2020, au fost postate pe site-ul CONPET mai multe achiziţii achiziții

Rl online 0 comentarii

În perioada 20.01-28.01.2020, au fost postate pe site-ul CONPET mai multe achiziţii achiziții:

 

1)    Lucrări de consolidare, reabilitare termică prin anveloparea clădirii și refacere învelitoare, lucrări de modernizare și compartimentări interioare ale clădirii Sediu CONPET din Bulevardul Independenței, nr. 7, Ploiești.

2)    Proiectare si execuție lucrări pentru alimentare cu energie electrică Stație încărcare baterii locomotivă electrică Rampa descărcare Bărbătești.

3)    Servicii de calatorie aferente deplasarilor în străinatate, în interes de serviciu, realizate de delegațiile CONPET SA si anume livrare bilete de avion, emitere asigurări medicale de călătorie, efectuare rezervări și contractări de servicii de cazare la hotel și de servicii de transport aeroport/ hotel/ aeroport).

4)    Furnizare 270.000 litri motorina euro diesel 5 pentru locomotivele apartinand CONPET.

5)    Servicii de publicitate prin mass-media, cotidian central, respectiv publicarea de anunțuri de mică și mare publicitate.

6)    Achiziție refrigerator pentru determinarea punctului de congelare și curgere.

7)    Proiectare și execuție lucrări pentru acționare cu convertizor de frecvență a pompei PG 001B – Stația automatizată de țiței Videle.

 Anunțurile/ invitațiile de participare insoțite de documentele care stau la baza intocmirii ofertelor, se găsesc pe pagina proprie de internet (www.conpet.ro) , la secțiunea Achiziții.

  ȘEF SERVICIU ACHIZIȚII

    Ing.Florina Popescu

   

 

Comentarii

loading...