Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Continuă aterizarea lină a lui Ionuţ Mişa

Continuă aterizarea lină a lui Ionuţ Mişa

Fostul ministru al Finanţelor Publice a fost demis şi din fruntea Direcţiei Mari Contribuabili de actualul ministru al Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici.

Florin Budescu 0 comentarii

La începutul acestui an, Ionuţ Mişa a fost revocat de la conducerea ANAF şi înlocuit cu lichidatorul judiciar Mihaela Triculescu. Mişa a fost schimbat acum şi din funcţia de şef al Direcţiei de Administrare a Marilor Contribuabili.

 

Teodorovici: Acelaşi motiv, la Ionuţ Mişa, şi de data aceasta

Teodorovici a fost întrebat, după întâlnirea cu primarii, de ce l-a îndepărtat pe Ionuţ Mişa şi din această funcţie.

”Mişa a fost schimbat acum din această funcţie din acelaşi motiv pentru care a fost schimbat de la şefia ANAF”, a afirmat ministrul.

La începutul anului, revocarea lui Mişa de la ANAF a fost argumentată de Teodororovici prin faptul că Fiscul "trebuie să îşi schimbe radical mentalitatea” şi să eficientizeze colectarea, în special a TVA.

Între cei doi a existat un schimb de replici anul trecut, după ce Teodorovici l-a înlocuit pe Mişa în funcţia de ministru al Finanţelor Publice. Actualul ministru al Finanţelor l-a criticat anul trecut, pe fostul şef al ANAF, în privinţa felului cum a gestionat recuperarea unui imobil şi a unor sume de bani, în cazul casei din Sibiu pierdută în instanţă, în anul 2015, de către familia preşedintelui Klaus Iohannis, aminteşte News.ro.

Comentarii

loading...